Oudnieuws

 

9 juli Street! te gast bij boschtion radio !

 

uister vrijdag naar Vrielinks Vrolijke Vrijdag met Street!r. Het Artiestencafe van 21.00 uur - 24.00 uur is live te bezoeken aan de Verwerstraat 55 en te beluisteren via Boschtion FM 95.2 FM, kabel 87.5 en via de stream van Boschtion Fm.

Street! in Asten

 

4 juli Heusden: benefiet voor Ghana: Street op het plein!

 

Lekker zonnetje, pittoresk stadje, volle terrassen en spelen voor een goed doel. Met het goede gevoel iets bijgedragen te hebben aan een betere wereld en een paar speciaal gemaakte shirts die we mochten houden keerden we naar huis, en doken de plas in. Heet was het... Oh ja, vanaf nu dus prachtige Street!Shirts te koop voor weinig! Info volgt.

Street! in Asten

26 juni Clarafeest

 

Een thuiswedstrijd voor Herman-Rob, en iets minder voor de rest van ons Bosschenaren! Eindelijk nodigde ie ons thuis uit, en da's wel mooi, zo'n klooster. Herman had al iets met het Leger des Heils, wij nu iets met dit voorheen Karmelietenklooster. Street! op het altaar van de kapel en dope sucks!

Street! in Asten


12 juni musicon Den Haag

 

Prachtige zaal, grandioos podium en goeie ouwe bekenden! Maar dat we iedereen in de zaal kenden was geen goed teken. Konden we toch niet op tegen The Hague Jazz en al die bandjes in het centrum. Maar we komen terug, als het wat kouder is...

Street! in Asten


Café Lambiek Tilburg 22 mei: 1e comeback

 

Zwolle,

 

De eerste comeback van Street! in Tilburg, namelijk de twee keer dat we er speelden. We wisten al hoe leuk de kroeg was, en gezellig de mensen en dit keer was het drukker én gezelliger. Met dank aan de percussionist!

Street! in Asten


Bringing Brood Back home !!

 

Zwolle,

 

Street! speelde 15 mei bij Herman in de achtertuin. Tenminste in zijn geboortestad, vlak achter het beeld dat Zwolle voor hem heeft neergezet. Op een festival samen met twee andere bands georganiseerd rond het 28 jarig bestaan van 't Popfront. Leuke club, mooi podium, gezellige collega's van Docters Order en dan nog een leuk verjaarsdagfeestje voor Heleen. Tot ziens bij 30 jaar Popfront?!

Street! in Asten

 

 


Street! Vierde feestje in Heeswijk-Dinther !!

 

Heeswijk-Dinther,

 

Mocht Street! zeg maar de Michelingids van muziekcafés en poppodia moeten samenstellen dan kreeg De Zwaan in Heeswijk zeker 2 sterren. Mooi café, gezellige zaal en een podium waar we uit de voeten konden. En verder: de koffie stond klaar, het bier was goed en de vette hap hoefden we niet eens zelf te regelen. Dan voel je je nog es welkom. En met al die bekenden erbij was het wel feest, he Jan!

Street! in Asten

 

 


Street! Het is een meisje !!!

 

Den Bosch 24 mrt,

 

Erik "klapper" Pennings is wederom Papa geworden.

Tralala...Ze heet Silke is tot aspirant gebombardeerd.

Dus wie weet binnenkort te bewonderen op het podium.

 

Street! in Asten

De toekomstige 's


Street! Herman of Hermientje

 

Den Bosch 1 mrt,

 

Break
Breda was Street!s uitsmijter vóór het maandje vaderschapsverlof van Erik-dan is z’n piano ook weer klaar hoopt ie. Vanaf 31 maart weer te boeken: uw beste BroodBand. Ferry, Stef, Geert, Jeanette en Mariëtte en alle andere fans: bel en we komen!

 


 

Street! den Heiligen Antonius, Breda

 

Breda 28 feb,

 

Uitsmijter in de schaduw van de kerk
Nat en koud op de guurste dag van het jaar. Maar droog en warm binnen tussen de heiligenbeelden in de Heilige Antonius, hartje Breda, gaf een goed gevoel. En ’t moet gezegd, Street! was in topvorm, dat voelde het publiek ook. Eindelijk iemand die Berlin Schmerzt meezingt… ontroerend goed. Lekker geswinged Olga, Emira?
Breda betekent voor ons van nu af aan een biertje en een bandje kijken in de Antonius, en daarna kebab eten met een Turkse thee na.

 

Street! in Asten

 

Street! in muziekcafe Helmond

 

Helmond 27 feb,

 

Saturdaynight live at Muziekcafé Helmond
Zaterdagavond speelde Street! in het leukste café in Helmond, met excuses aan alle andere kroegbazen maar wat Geert daar voor elkaar heeft gekregen is geweldig. Drie, vier keer per week een bandje, een mooi podium, licht, schermen… En een privé kleedkamer met genoeg bier is helemaal genieten, da’s rock’n roll. Met de eigenaar als één van de vele aanwezige Brood-fans – en Benito aan de mix, thank u- was het weer kicken. Herman Joop heeft z’n tags weer achtergelaten, daar heeft ie geen licht voor nodig. Ja neven, dat hebben jullie gemist! We’ll be back… in your love.

 

Street! in Asten

 


 

Street! in het Spektakel in Asten

 

Asten, 7 feb,

 

De weg naar Asten ziet er bekend uit als we voor de tweede keer binnen drie weken Asten binnenrijden. In een mooie oude straat ligt café Het Spektakel. Binnen zonder kloppen staat op de rustieke deur. Mooi oud-Brabants café, en wat een lekker podium! Eerst nog even Feyenoord-AZ afkijken op het grote scherm (2-3, winst voor AZ in de laatste minuut) en dan opbouwen. Herman-Joop komt wat later binnen en begroet de bekenden uit zijn dorp. Vaste fans uit de Bonte Kip zijn er ook weer, en zelfs Jaap die ons in Schijndel had gezien! Een paar bier en kroketten erin en we kunnen. Om een lang verhaal kort te maken: kicken op ’t podium, en Het Spektakel – Willy! – gaat erin mee. Street! zoals Street! moet klinken. Inpakken, een nasi speciaal, en wegwezen. Tot de volgende keer…

 

Street! in Asten

 

 


 

Street! on The 2010 Wintertour Broadshow

 

Etten-Leur, 30 januari

 

Dikke witte vlokken buiten, een bruine warme kroeg binnen. En een warm bad was het, in de volle bak van De Klomp in Etten-Leur. Een stek waar Armand ook nog regelmatig optreedt, dan zit 't wel goed met de sfeer. Met Kees Aerts op geluid (succes Kees!) was 't weer stampen en rocken en rollen. En 't regende ook nog: enthousiaste reacties en grooooooote complimenten: we werden er verlegen van. Maar bel ons, mail ons, fax ons, of stalk ons: we komen graag spelen en doen 't altijd op dezelfde manier: hard, strak en voluit. Zo zou Herman 't gewild hebben... Bedankt Jac, en natuurlijk komen we graag terug!

 

Tot ziens in Breda, Oosterhout en Etten natuurlijk! Of was 't nou Leur?

 

Street! in Asten

 

Herman Joop op TV bij man bijt hond

 

Asten, 29 januari

 

Vrijdagavond 29 januari is onze Street-vriend en performer live te zien in Man Bijt Hond! 19.00u-19.30u, Nederland 2

 

 

Street! in Asten

 


Street! midden-Brabant Tour

 

Asten, 10 januari

 

Street! op stap in de Peel. Vooraf soepje en een broodje bij Herman Joop in z’n atelier, Asten Centraal. Voor hem een thuiswedstrijd.Dan blijkt dat Asten best groot is, zeker als we nog naar Asten-Heusden moeten en de GPS van Robbie richting Helmond wijst. Maar we komen er.
De Bonte Kip is een gezellig café met biljart-zaal, daar kent Rob beter de weg. Afijn, de gerookte kip is niet groot, het is niet erg druk maar wat is het een gezellige middag geworden! Voor het eerst doet Street! een extra extra toegift, en daarna zingt de hele tent met band hét afscheidslied van Herman, My Way.

 

Mannen en vrouwen van de Vergulde kip, bedankt, ook voor de lekkere broodjes kroket. En natuurlijk komen we terug…Dat wordt weer een Spektakel!

 

Street! in Asten


Street! trotseerde weeralarm....

 

Zaterdagavond 9 januari. Street! speelt om 11 uur in de Beurs in Schijndel. Het weeralarm heeft gewerkt: om 10 uur zitten er 25 mensen binnen in de warmbruine zaal waar er zeker 200 in kunnen. Daar zijn Street! en Herman Joop bij opgegeteld. Om half elf zijn er 4 mensen bijgekomen, dus het kost wat extra moeite, maar we gaan ons best doen om er voor die mensen een leuke avond van te maken. Tot slot heeft Herman Zelf hier nog gespeeld, blijkt uit een oude poster aan de muur. Elf uur beginnen spreken we af. En zie, om 5 voor elf stromen ze binnen: de dapperen die weeralarms trotseren om Street! te zien. Ze zijn nog net op tijd voor de symphonische aftrap. 
Twee uur later is het voorbij en hebben publiek en Street! weer een te gek feestje gehad. Snel naar huis, morgen reist Street! af naar het diepe zuiden van Brabant…schijdel

 

 

 
Het Dak eraf !! afgelopen Zondag 11 oktober Plein 79 Den bosch !!

 

Volle bak in plein 79. anderhalf uur dampende R&R. Dit smaakt absoluut naar meer!

 

Herman Joop was de kers op de taart!. Eén van de op die middag vervaardigde schilderijen krijgt een plaats in het Plein.

 

Foto's en film volgen...!!!!

 

Tot de volgende Gig!!!

 

grtzzzzzz Street!

test

 

 


 

Optreden bij Tribute festival was groot succes!!

 

Zondag 23 augustus trad Street! op tijdens het Tribute festival in Schijdel.

Kunstenaar/Schilder Herman Joop maakte een prachtig schilderij tijdens het optreden.

Zo konden de toeschouwers niet alleen genieten van de muzikale talenten van Herman Brood vertolkt door Street! maar ook van zijn schildertalent. Dit weer prachtig gedaan de Herman Joop. De uitbaters van de Holy Cow waren zo enthousiast dat ze het schilderij direct na de Gig van Street! kochten.
test


 

Boekingsburo NeW Entertainment

 

NeW Entertainment, hét boekingsburo heeft Street! opgenomen in hun bestand.

Peter Verbunt heeft ons onlangs een bezoek gebracht tijdens één van onze repetities.

De samenwerking met Herman Joop, de kunstschilder, was voor hem interessant.

 

Ook was hij aangenaam verrast over de sound en sfeer van Street!.

Hier een citaatje :

 

"Strakke muzikanten vormen de belangrijke muzikale basis en een zanger met de stem én houding van Herman en de looks van zijn manager Koos steelt de show! Twee ''s' completeren het geheel. Deze band houdt oprecht van de muziek die ze spelen en dat kun je zien en horen!". Klik hier voor de link naar NeW Entertainment 

Herman Joop

 

Herman Joop, Kunstschilder en bewonderaar van Herman Brood is een samenwerkingsverband met Street! aangegaan. Wij als Street! zijn daar erg content mee!. De bedoeling is dat Herman Joop live tijdens onze gigs een schilderij gaat maken. Dit geheel in de stijl van Herman Brood natuurlijk. Klik hier voor de link naar Herman Joop

 

Laatst bijgewerkt op: 20-10-2013 14:33 

 

 

Laatst bijgewerkt op: 20-10-2013 14:33

Meer foto's van Street! vindt u op de diverse pagina's van deze site.